All for Joomla All for Webmasters

Mekkora fizikai erő szükséges a szerkezet működtetéséhez?
Az A.M.I. Anal Band egy bizonyos mértékű kézügyességet és erőt igényel, mellyel az aktivátor és a szelep működésbe hozható.


Mekkora esélye van a szerkezet meghibásodásának?
Szivárgás, elzáródás vagy más meghibásodás előfordulhat. A rendszer viszont nem tartalmaz olyan alkatrészt, mely elkopna, elhasználódna vagy elszakadna.


Mennyire biztonságosak a szilikon protézisek?
Az A.M.I. Soft Anal Band System kétféle anyagból készül. Az egyik tiszta, orvosi szilikon, melyből implantátumok régóta készülnek, a másik tiszta, orvosi titán. A rendszer nem tartalmaz szilikon gélt, vagy szilikon olajat. A szilárd szilikon elasztomert és titánt évek óta használják orvosi implantátumok alapanyagaként.


Sor kerülhet a protézis cseréjére?
Azt nem lehet előre megmondani, hogy egy implantátum egy adott betegnél mennyi ideig fog működni. Akárcsak más orvosi implantátumoknál, itt is igaz az, hogy a beültetett rendszer élettartama függ a használat mértékétől, és nincs élettartamra szóló garancia.
Az implantátum meghibásodása annak műtéti úton való cseréjét eredményezheti. Ha a rendszer működésében bármi változást észlel, azonnal forduljon orvosához!


Végezhető MRI vizsgálat a protézissel?
Igen, az A.M.I. Soft Anal Band Systemmel végezhető MRI vizsgálat.


Előfordulhat, hogy a protézis elmozdul a helyéről?
A rendszer bármely elemének elmozdulását az orvosok migrációnak hívják. Jelen esetben a migráció jellemzően a bőrfelszín felé való elmozdulást jelenti. A betegnek azonnal jeleznie kell orvosának, ha bármely alkotóelem a bőrfelszínen előtűnik, vagy ha a szelep vagy az aktivátor nem tapintható.


Szóba kerülhet anális közösülés?
Az A.M.I. Soft Anal Band Systemmel az anális közösülés ellenjavallt.


Terhesség és szülés?
Hüvelyi szülés során az implantátum komplikációt okozhat. Konzultáljon orvosával a hüvelyi szülés, vagy az alternatív császármetszés lehetőségéről.