All for Joomla All for Webmasters

Miben más az ATOMS?

A műtét utáni szabályozás lehetősége teszi egyedivé az ATOMS-ot. A szerkezet finomhangolásra kerülhet bármikor (a húgycsőre gyakorolt nyomás növelésével, vagy adott esetben csökkentésével), további sebészeti beavatkozás nélkül.


Hogyan történik a beállítás?

3-4 héttel a beavatkozás után a szerkezet az ön egyedi állapotához igazítható a port segítségével, mely a szeméremcsont mellé lett beültetve. Az orvos sóoldatot fecskendez a portba, amely a katéteren keresztül a húgycső alatt elhelyezkedő szilikon párnába áramlik. Ahogy a párna megtelik folyadékkal, a húgycsőre nehezedő nyomás emelkedik. A megfelelő módon szabályozott nyomás lehetővé teszi a vizelet tartást.

Valószínűleg több szabályozás kell az ideális űrtartalom megtalálásához, mivel a nyomás minden alkalommal csak kis mértékben, óvatosan növelhető. Az ATOMS legnagyobb előnye az, hogy a szabályozás meglehetősen könnyű, melyet orvosa bármikor elvégezhet, akár évekkel a beültetés után is – újabb műtéti beavatkozás nélkül.

Milyen más előnyöket kínál az ATOMS?

  • A visszahurkolt rögzítés biztosítja, hogy a szerkezet nem mozdul és nem fordul el – a helyén marad a megfelelő működés érdekében. A gyógyulás során a szilikon párna körül egy kötőszövetes tok alakul ki, amely védi a húgycsövet a sérüléstől.
  • Fiziológiás vizelés: a szerkezet aktiválásához, vizelet ürítéshez nincs szükség manipulációra. Vizelési inger esetén normál vizelés lehetséges.
  • Nincs mechanikus alkotóelem: önnek nem kell működtetnie egy alkatrészt sem. Hosszútávon nincs kockázata, hogy valami mechanikus rész elromlik vagy elhasználódik.